WILLI VITAMIINIT

Eläinten vitamiinit tukevat monipuolista ruokavaliota sekä koirien ja kissojen hyvinvointia. Vitamiinien tarve voi lisääntyä esimerkiksi stressin tai fyysisen rasituksen johdosta, lisäksi vitamiinien tarve korostuu kasvuvaiheessa. WILLI vitamiinivalmisteet on suunniteltu huolehtimaan koirien ja kissojen hyvinvoinnin kannalta oleellisista tarpeista, joita ei reviirin ravinnosta saa riittävästi. Vitamiinit täydentävät mainiosti luonnonmukaisesti valmistettuja WILLIn pakasteita, kuivattuja herkkuja sekä säilykkeitä, joihin ei ole lisätty ylimääräisiä ainesosia.  

WILLI vitamiinivalmisteet ovat täydennysrehua, joiden avulla suojataan eläinten terveyttä ja varmistetaan koirien ja kissojen energisyys, vastustuskyky sekä kasvaminen.  Kaikki vitamiinivalmisteet ovat laktoosittomia. Kun ravitsemus on kokonaisvaltaisesti kohdallaan, on elely reviirillä täysipainosta ja nautinnollista. 

WILLIn valikoimassa on B-, D-, ja E-vitamiinivalmisteet edistämään terveyttä sekä lisäämään elinvoimaa. 

B-vitamiini on tarpeellinen koiran kehon normaalin toiminnan ylläpitämiseen sekä energian tuotantoon. 

D-vitamiini vahvistaa immuniteettia ja laskee  tulehdusarvoja, lisäksi D-vitamiinia tarvitaan kasvavan koiran luuston kehitykseen.

E-vitamiinia tarvitaan normaaliin aineenvaihduntaan, kasvuun ja kehitykseen, vastustuskyvyn ylläpitoon ja hormonitoimintaan.  
 

Voit tarkastaa lähimmän myyntipisteen jälleenmyyjät-osiostamme. Jälleenmyyjäverkostoa kasvatetaan koko ajan.

Eläinten hyvinvointi on meille sydämen asia. Tutustu WILLIn tarinaan