Willi

Olemme panostaneet eläinten hyvinvointiin ja laadukkaisiin tarvikkeisiin jo yli 100 vuoden ajan. Meidät tunnetaan erityisesti laadukkaiden hevostarvikkeiden valmistajana, vuosisadan aikana kerätyn tiedon olemme siirtäneet myös pienempiin nelijalkaisiin ystäviimme. Eläinten hyvinvointi on meille ensiarvoinen asia.

Eläimet ovat meille olleet aina sydämen asia, ja mielestämme ravinto on yksi tärkeimmistä hyvinvoinnin edistäjistä. Elokuussa 2018 ostimme Rahulan Rehun eläinruokatehtaan ja tuotannon Lahden Sopenkorvesta, läheltä muuta omaa tuotantoamme. Rahulan Rehun yli 25 vuoden kokemus eläinten ravintojen valmistuksesta sekä vuosien aikana kerätyt asiakaspalautteet tuotteista ovat olleet meille arvokas pääoma ja suunnannäyttäjä kehitystyössä. Alusta asti olemme panostaneet erityisesti tuotteiden laatuun sekä tuotekehitykseen, jatkuvaa kehitystyötä tehdään yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa. 

Tuotekehityksen myötä ensimmäisenä syntyi WILLI -eläintenruokasarja. WILLI-eläintenruoat on laadittu eläinravitsemuksen asiantuntijoiden kanssa. WILLI -tuotteisiin ei lisätä ylimääräisiä ainesosia tai lisäaineita, vaan pakasteet ja purtavat ovat puhtaasti eläimille varta vasten suunniteltuja. Suosimme lähialueen tuttuja tuottajia ja ostamme raaka-aineet tarkoin valitusti, näin saamme parhaat palat tuotteisiimme. WILLI-tuotteet ovat puhdasta raakaravintoa ja mahdollisimman luonnonmukaisia.

Pienehkössä tehtaassamme valmistuu laadukkaita ja huolella valmistettuja tuotteita, joista olemme aidosti ylpeitä. Panostamme jatkossakin tuotekehitykseen erityisesti eläinten hyvinvointia ajatellen.

WILLI-tuotesarja laajenee koko ajan. Vuoden 2019 aikana markkinoille tulee ruokien lisäksi WILLI-varusteita, hoitotuotteita ja lisäravinteita. Kaikki WILLI-sarjan tuotteet suunnitellaan ja testataan huolella ammattilaisten kanssa. WILLI-varusteet valmistetaan Wahlsténin tehtaalla Lahden Jokimaalla, varusteissa on panostettu käytettävyyteen ja kestävyyteen. Varusteiden takana on pitkä kokemuksemme hevostarvikkeiden valmistamisesta. 

Haluamme edistää eläinten hyvinvointia puhtailla kotimaisilla ruoilla ja purtavilla sekä laadukkailla varusteilla ja hoitotuotteilla.

Tutustu Veljekset Wahlsténiin