Mielestämme eläinten tulee päästä nauttimaan maistuvaa saalista säännöllisesti, siksi WILLIn valikoimaan on lisätty säilykkeet. Herkulliset lihaisat saaliit voi säilyttää nyt huoneenlämmössä ja kuljettaa vaivattomasti myös oman lähireviirin ulkopuolelle. Myös WILLI säilykkeet on valmistettu puhtaista kotimaisista raaka-aineista eikä niihin ole lisätty ylimääräisiä ainesosia. WILLI säilykkeisiin olemme pakanneet vain huolella lähireviiriltä valittua kypsytettyä lihaa sekä vettä. Säilykesaaliit säilyvät pitkään huoneenlämmössä. Kissan tai koiran säilykeravinto on helppo pakata mukaan matkaan vaikkapa mökille tai treenireissulle. Säilykepakkauksissa tarjolla on aina maittavaa ateriaa, vaikka reissussa vierähtäisi pidempikin tovi. Säilykkeissä liha on kypsytetty ja se sopii mainiosti myös herkkävatsaisemmille yksilöille. 

Säilykkeiden lisäksi kannattaa niin matkaan kuin kotiin ottaa aina mukaan myös maistuvia WILLIn kuivattuja purtavia, jotka tarjoavat mainiota ajanvietettä ja virikettä! 

Muista varmistaa myös riittävä vitamiinien saanti, voit täydentää koiran tai kissan monipuolista ruokavaliota WILLIn täydennysrehuvalmisteilla.