WILLI PAKASTEET

WILLI pakasteisiin olemme haalineet reviiriltämme hyvinvoinnin kannalta tärkeitä ja maistuvia ainesosia. Luonnolliset ja ilman lisäaineita valmistetut pakasteet on valmistettu nelijalkaisten perheenjäsentemme parhaaksi. WILLI raakaruokavalikoimaan olemme yhdistäneet pitkän kokemuksen eläinravitsemuksen asiantuntijoiden suosituksiin. WILLIn tuotteisiin olemme valinneet vain parhaat palat, joten makoisat herkut ovat usein myös nirsompien yksilöiden suosiossa. WILLI pakasteet ovat raaka-ravintoa, ja tukevat mainiosti monipuolista kissan tai koiran ruokavaliota.

Luonnonmukainen ruokinta on mielestämme myös eläinten hyväksi, siksi WILLI-tuotteisiin ei ole lisätty väri- tai lisäaineita. Tuotteet valmistetaan kotimaisista ja tuoreista aineksista useimmiten niiden saapumispäivänä Lahdessa sijaitsevalla eläintenruokatehtaallamme.  Pienessä tehtaassamme valmistuu tuotteita sitä mukaa kun raaka-aineita saamme hyväksi havaituilta tuottajiltamme. Olemmekin aidosti ylpeitä WILLI-tuotteista, joihin valikoituvat ainoastaan parhaat palat. Voit tarkastaa lähimmän myyntipisteen jälleenmyyjät-osiostamme. Jälleenmyyjäverkostoa kasvatetaan koko ajan.

WILLI pakasteet saavat hännät vispaamaan ja pitävät lemmikkisi energisenä! Useista vaihtoehdoista voit valita omalle koirallesi tai kissallesi maistuvimmat ravinnot. Mikäli lemmikkisi kaipaa apua painonhallintaan, suosittelemme kokeiltavaksi vähärasvaista possun sydäntä, joka maistuu sekä koirille että kissoille. Nirsommille nelijalkaisille kannattaa puolestaan kokeilla mietoa kalkkunan jauhelihaa.  Muistathan säilyttää pakasteet aina alle -18 asteessa. Pakasteiden lisäksi tarjolla on WILLI kuivattuja purtavia, jotka tuovat monipuolisen ja rapsakan lisän ruokintaan. Purtavat toimivat ravinnon lisäksi esimerksi ajanvietteenä sekä koulutuksessa apuvälineenä.
Kasvatamme WILLI-tuotevalikoimaa pian myös lemmikkien varusteisiin ja tarvikkeisiin. 

Eläinten hyvinvointi on meille sydämen asia. Tutustu WILLIn tarinaan