WILLIN KUIVATUT PURTAVAT

WILLIn kuivatut purtavat toimivat maukkaana lisänä perusravinnon ohella. Pitkä kokemuksemme eläinten
ruoasta ja asiakkailtamme saadut palautteet olemme yhdistäneet eläinravitsemusten asiantuntijoiden kanssa maukkaiksi resepteiksi. WILLI-tuotteissa käytämme vain laadukkaita kotimaisia ainesosia, jotka olemme valinneet tutuilta tuottajilta omalta reviiriltämme. Tuotteet ovat mahdollisimman luonnonmukaisia eivätkä sisällä lisäaineita. WILLIn kuivatut purtavat valmistamme tarkoin valituista ja lähialueelta hankituista raaka-aineista kuivaamalla eriasteisissa lämpötiloissa.

Purtavia voi käytää ruokinnassa monipuolisesti, ne ovatkin mainio ja luonnollinen lisä koiran ruokavalioon. Kuivattuja purtaviamme voit hyödyntää vaikkapa tottelevaisuuskoulutuksessa palkintona hyvästä suorituksesta tai ihan vain hellyydenosoituksena. Kuivatut purtavat pitävät tehokkaasti huolta myös purukalustosta ja ovat erinomaista ajanvietettä, joiden parissa koira viihtyy pitkään.

Useiden makuvaihtoehtojen joukosta voit valita juuri sopivan vaihtoehdon oman koirasi hyvinvoinnin edistämiseksi. Valikoimaan kuuluu ikisuosikki possunkorvan lisäksi muun muassa vastustamattoman makoisia kuivattuja kauloja, suteja, putkiluita sekä rapeita mahalastuja. 

Olemme huomioineet purtavavalikoimassa myös herkkävatsaiset sekä nirsommat koirat. Muistathan pitää purtavien ohella tarjolla aina myös raikasta vettä ja ruokailua kannattaa tarkkailla mikäli koira on ahnas ravinnon suhteen. Kuivattujen purtavien ohella voit kokeilla myöskin WILLI-pakasteita. Tuotteita on saatavilla jo usealta jälleenmyyjältä ja kasvatamme myyntiverkostoa koko ajan. Jälleenmyyjät -sivulta löydät tämän hetkisen tilanteen.

 

Tuotekohtaiset selosteet löydät klikkaamalla tuote-nimikettä alla.