Usein kysyttyjä kysymyksiä

WILLI -sarjan raakaruoka on puhdasta ravintoa, jota suosittelemme lisäravinnoksi koirien ja kissojen monipuoliseen ruokavalioon. Tuotteissa ei ole ylimääräisiä ainesosia, sen vuoksi ne sopivat useimmille. Olemme huomioineet ravinnoissa myöskin nirsot ja herkkävatsaiset yksilöt, joille löytyy sopivat vaihtoehdot valikoimasta. Tuotekehittelyssä ovat olleet mukana eläinravitsemuksen asiantuntijat, joiden opastuksella olemme rakentaneet purtavien ja pakasteiden raakaruokavalikoiman. Reviirin paras saalis viittaa siihen, että raaka-ruokatuotteisiin ovat päätyneet vain parhaat ainesosat ja lisäksi raaka-aineiden hankinnassa panostetaan kotimaisiin tuottajiin. 


Raakaruokien lisäksi kasvatamme WILLI -tuotevalikoimaa koirien ja kissojen varusteilla. WILLI -tuotteita on saatavilla useista myymälöistä, voit tarkasta lähimmän myymälän jälleenmyyjät -osiosta.

Alta löydät vastauksia meille usein esittetyihin kysymyksiin, voit aina myös kysyä lisätietoja asiakaspalvelustamme. 

Ovatko WILLI-sarjan raakapakasteet lisä- vai täysravinnoksi sopivia tuotteita?

WILLIn raakapakasteet ovat luonnonmukaisia ja valmistettu sellaisenaan, niihin ei myöskään ole lisätty vitamiineja tai hivenaineita, jotta ne voitaisiin luokitella täysravinnoksi. Tuotekehityksessä ovat olleet mukana eläinravitsemuksen asiantuntijat, joiden kanssa olemme päätyneet mahdollisimman puhtaisiin tuotteisiin. 

Voinko syöttää koiralleni luumassaa sisältäviä raakapakasteita, mikäli koirani saa nappuloita pääravintona?

Luumassaa sisältäviä tuotteita voi syöttää koiralle kuivamuonan lisäksi. Mikäli tuote sisältää paljon luumassaa, on se paras antaa eri aterialla kuivaruoan kanssa. Koiran hyvinvoinnin kannalta on tärkeää huolehtia siitä, että ruokavalio on riittävän monipuolinen. 

Saako koirani kaikki tarvittavat hivenaineet WILLI-raakapakasteista, vai pitäisikö ohessa syöttää jotain lisäravinteita?

WILLI-sarjan tuotteiden kanssa on tarpeen tarjota lisäravinteita ruoassa, mikäli pääasiallinen ravinto koostuu lisäaineettomista WILLI-tuotteista. Luonnonmukaisten WILLI-tuotteiden ohessa tulee erikseen tarjota vitamiineja ja hivenaineita.  

Mikä WILLI-tuotteista sopii erittäin herkkävatsaiselle koiralle?

Herkkävatsaisuutta voivat aiheuttaa monet ruoat ja syyt ovat yksilöllisiä. Herkkävatsaisille suosittelemme ensimmäisenä kokeiltavaksi WILLIn raakatuotteista kalkkunaa tai luutonta broileria. Luita ja rustoja kannattaa antaa aluksi vain pieniä määriä kerrallaan. 

Mistä WILLI-tuotteiden raaka-aineet hankitaan ja missä tuotteet valmistetaan?

WILLI-raakaruokien ainekset hankitaan mahdollisimman läheltä, tutuilta kotimaisilta tuottajilta. Kaikkia raaka-aineita ei välttämättä aina ole saatavilla, valmistammekin tuotteita sitä mukaa kun raaka-aineita saamme. Olemme panostaneet tuotteissa määrän sijasta laatuun. Tuotteet valmistetaan Lahdessa eläinruokatehtaallamme.