Eläinruokatehdas

WILLI ruoat valmistetaan Lahden Sopenkorvessa omalla tehtaalla. Tuotteiden valmistuksesta vastaa henkilökunta, jolla on pitkä kokemus eläinten ruokien valmistuksesta ja raaka-aineiden käsittelystä. Pienehkössä tehtaassamme valmistuu kotimaista raakaruokaa, pakasteita ja purtavia, sitä mukaa kun saamme raaka-aineita tuottajiltamme. Pääsääntöisesti valmistamme tuotteet samana päivänä, kun raaka-aineet saapuvat.

Määrän sijasta tuotteissamme olemme alusta asti panostaneet laatuun ja reviiriltämme saatavien saaliiden perusteella valmistamme koirille ja kissoille varta vasten suunniteltuja ravintoja puhtaista, kotimaisista raaka-aineista. Lue kotimaisesta raakaruoasta lisää WILLIn tarina -osioissa. 

Eläintenruokatehtaassamme olemme panostaneet erityisesti tuotekehitykseen niin ruokien kuin niiden valmistusprosessinkin myötä. Tuotteiden prosessointi on pidetty minimissään, eivätkä tuotteet sisällä lisäaineita. Purtavat valmistetaan kuivaamalla eriasteisissa lämpötiloissa ja pakasteet valmistetaan pääsääntöisesti raaka-aineiden saapumispäivänä. Laadun takaamme säännöllisillä tarkastuksilla sekä jatkuvalla omavalvonnalla. 

Tuotekehityksen lisäksi olemme satsanneet laitteistoihin, joiden avulla taataan pakasteiden kylmäketjun katkeamattomuus. Raaka-aineen kierrossa laitteistojen tehokkuuteen on kiinnitetty erityistä huomioita, joten tuotteiden laatu säilyy parhaana mahdollisena. Valmistamme laadukasta kotimaista eläinten raakaruokaa Lahdesta.

Ota yhteyttä:
asiakaspalvelu + 358 3 875 990 tai info@veljwahlsten.com

Tehtaanjohtaja Mika Posti, p. 044 2419181
Mika.Posti@veljwahlsten.com